Project Description

Vooral in de zomer is zonwerend glas een uitkomst. Moeten uw ruiten vernieuwd worden en wilt u graag zonwerend glas? Neem dan contact met ons op. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment glas.

Hoe werkt zonwerend glas? Zonwerend glas is isolatieglas dat voorzien is van een zonwerende coating. Deze coating zorgt ervoor dat binnenkomende zonne-energie verminderd wordt. Vaak wordt zonwerend glas toegepast bij grote oppervlakken glas. Denk bijvoorbeeld aan puien, serres of dakbeglazing. Zonwerend glas kan aangepast worden aan de uitstraling van uw woning, het is namelijk leverbaar in een groot scala aan kleuren.

Voordelen

Waarom kiest u voor zonwerend glas? Het biedt u veel voordelen. Ten eerste geniet u van het comfort door de ideale klimaatbeheersing. Daarnaast bespaart u op de kosten doordat het zonwerend glas in de zomer zorgt voor verkoeling en in de winter zorgt voor verwarming. Ook beperkt u het verbleken van kleuren en de afbraak van kunststof materialen, doordat binnenkomend UV verminderd wordt.