Wat kan de Gorinchemse Glashandel voor u betekenen?

Onze glasmonteurs staan bij noodgevallen bij u op de stoep wanneer u glasschade geconstateerd heeft. Natuurlijk belt u ook dan met de Gorinchemse Glashandel.  Wij leveren en plaatsen vlot en vakkundig!

De Gorinchemse Glashandel staat voor het leveren van kwaliteit en snelheid. Dit is onze visie en wij zorgen ervoor dat deze visie prima samen gaat met betaalbaarheid. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij een oplossing op maat. Mocht er onverhoopt schade optreden, dan staat er een vlotte en efficiënte servicedienst klaar om u te helpen. Wij hebben het begrip ‘service’ hoog in het vaandel staan, en dat 24 uur per dag! Want een schade komt altijd ongelegen. De snelheid waarmee wij nieuw glas kunnen leveren en plaatsen is de basis van een goede samenwerking.

Voordelen van ons glasbedrijf in de regio Rivierenland

Kiest u voor de Gorinchemse Glashandel, dan kiest u voor vakmanschap, veiligheid, een snelle levering en het professioneel plaatsen van glas. Wij onderscheiden ons onder andere op de volgende punten:

  • Snelle reparatie en herstel van gebroken ruiten
  • Altijd monteurs die de laatste technieken beheersen
  • Mobiele werkplaatsen met een uitgekiende voorraad
  • Zeer ruim assortiment in het eigen glasmagazijn
  • Het leveren en plaatsen van iedere glassoort
  • Veiligheidsbeglazing in alle soorten en maten
  • Energiebesparende technieken en glassoorten

Naar aanleiding van uw melding staat er altijd razendsnel een glaszetter bij u op de stoep om ter plaatse het euvel te verhelpen. Wanneer wij constateren dat uw ruit een afwijkende maat heeft, kunnen wij dit in ons eigen glasmagazijn produceren en zal de monteur dit vervolgens vakkundig plaatsen.

Glas en beveiliging: wij regelen het voor u

U ziet, met onze hulp zit u nooit lang zonder een ruit. Ook als u niet direct reparatie nodig heeft, zijn er bij ons meer dan genoeg decoratieve mogelijkheden en een eindeloze hoeveelheid veiligheidsglas. U vraagt, wij leveren. U zult verbaasd staan wat glas kan doen met de uitstraling van uw woning of bedrijf en bovenal de veiligheid!